keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Touhutipat

Voi elämä mitä menoa nuo neljä jo saa aikaiseksi!

Prinssillä menee omassa kodossaan hyvin. On seikkailtu jo vaikka missä ja aina reippain mielin. Yöt nukutaan rauhassa, mutta noin muuten virtaa riittää sielläkin kiitettävästi...

Loput neljä on vielä kotona, mutta ainaskin kaksi pääsee perjantaina uusiin koteihinsa. Tikkari kiusaa kasvattajiaan ilmeisesti vielä ensi viikkoon ja lohduttaa Tyyristä hiljentyvässä talossa .


Eilen pakkasimme kaikki neljä autoon ja huristimme Orivedelle asioille. Yksitellen tyypit pääsivät parkkipaikoille pyörimään ja samalla opettelivat remmissä kuljeskelua. Tikkari pääsi rautiaan asioille ja herätti suunnatonta ihastusta. Pikkuneiti oli silmät pyöreänä kaikesta uudesta, mutta reippain mielin kuljettiin sinne ja tänne. Pari ihmistä pysähtyi näitä ihmettelemään ja ihan suoraan kipittivät vieraan vaarinkin jalkoihin rapsutettavaksi. Rämiseviä ostoskärryjä ja isoja busseja toki katselivat hämmästyneen näköisenä, mutta mitään suuria tunteita ne eivät herättäneet. Seikkailun jälkeen kyllä uni maittoi tovin koko seurueelle!

























Tikkari

























Yksi lapsosten lempileikeistä (valitettavasti -äänekkyytensä ansiosta)on tölkit. Niiden ruttaaminen ja viskominen ympäri kivilattioita. Daa... ei ole ainakaan ääniherkkyyttä tässä porukassa ;) ja kuuroja ne tuntuvat olevan muutenkin. Ulkona ryhmä hajoaa ja irtaantuu ihan miten sattuu ja ihmisten huudot katoavat äärettömyyteen.























Irjan poika, jonka kutsumanimeä meille ei ole vielä paljastettu...























Halla odottelee, koska Huuru-eno tulee oikein häntä hakemaan. Alkaa käydä tylsäksi tämä elo. Edelleen Halla on porukan "johtotähti" - aina ensimmäisenä tutkimassa uudet keksinnöt, aina siinä porukassa joka keksii karkureitin pentuaitauksesta ( oli se sitten yli tai ympäri) ja yleensä se viimeinen hereillä sinnittelijä. Psst. Uudelle tuvalle tiedoksi, että Halla on kova puuhommissa ja kantaa myös aamulehtiä (palasina tosin)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti