lauantai 20. helmikuuta 2010

Luopumisia

Tänään oli sitten toisen pojan aika lähteä. Irja tuli hakemaan pikku-ukon Espooseen Dieselin kaveriksi, vaan vieläkään mukana ei ollut nimeä. Eiköhän se sieltä nyt löydy...









Väki vähenee, vain Tyyris&Tikkari jäivät hulinoimaan kotiin.

Tänään nimittäin Riisikin palasi omiin kotinurkkiinsa. Vanha lauma saa asettua uomiinsa muutaman päivän, ja sitten on Tikkarin aika muuttaa kaupunkiin.
Kiitos Rimpan hyvästä hoidosta kasvattajille! Mukava saada "lainakoira" takaisin hyvässä läskissä ja tukka oiottuna. Siinä ja siinä malttoiko sankarikoira ollenkaan jättää kotikontujaan lähteäkseen kotiin...



Surullisempiakin luopumisia on koettu. Vaari Abbado on nukkunut pois. Kasvain vaivasi jo aiemmin ja nyt tuli sitten aika. Reilut 11v tuo charmantti pelle hurmasi ihmisiä Euroopassa ja rapakon takana. Vaikka Abbado ei ollut luonamme Suomessa kuin kolmisen viikkoa, se kyllä lunasti paikkansa "perheessä". Ja onneksi reissu jätti jälkeensä I-pentueen.

Hienoja voittoja poika ehti saavuttaa, varmaan suurin Ranskan Nationalen voitto -05. Liki oli myös jenkkivalion arvo veteraanivuosina, mutta muutama piste jäi uupumaan.

http://www.senderobriards.net/dog-pages/abbado.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti