torstai 28. tammikuuta 2010

Kohti viiden viikon ikää - lots of pics about 5weeks

Pienten koiranpentujen elämä on elämää täynnä. Ne ovat nyt parhaimmillaan ja aika kuluu niiden kanssa puuhatessa hurjaa vauhtia. Ja puuhaa ne jo vaativatkin!

Koko porukka on edelleen kasvanut ja kehittynyt sangen tasaisesti. Toki ne jokainen omia persooniaan ovat ja nyt vähitellen alkaa selkiytymään kuka on kuka&kenen. Ihania joka iikka!

Keskiviikko lauma vietiin eka kertaa ulos, vaikka pakkasta olikin -16. Torstaina oli vielä kylmempi, mutta ei haitannut näitä hurjapäitä! Pikaisia pyrähdyksiähän nuo ulkoilut vielä ovat, mutta ehkä nämä kelit jossain välissä vähän lauhtuvat.















"isopoika"




"Pitkis"


Sisällä pentuhuone ei riitä Viisikolle enää alkuunkaan. Huoh. Ne mennä viipottavat ympäri kämppää - ja sotkevat ;) Kaikki uudet tilat, äänet ja hajut on otettu vastaan täysin ennakkoluulottomasti. Kaikkein rämäpäisin touhuaja on neiti "Pitkis". Niin ulkona kuin sisälläkin.
Vierailijoita on nyt käynyt harva se päivä, eri näköistä ja kokoista - ei haittaa, sylistä toiseen kierretään ja kaikki voi purra nenästä samalla lailla. Riisin mielestä on ollut ihanaa, kun käy väkeä ja hän saa kerjätä huomiota. Riisiltä tulee vieläkin maitoa sangen paljon, joten ihan vielä ei ole aika muuttaa kotiin. Yöt pennut ovat nyt olleet vieroituksessa ja osan päivästäkin. Ulkona Riisi on oiva leikittäjä penneleille.




"Pikkutyttö"
"Pikkupoika"




"Pikkupoika"




"Pikkupoika"


"Tytsy"




"Isopoika"

"Isopoika"

"Isopoika"


















"Pikkupoika"


"Pitkis"








































1 kommentti:

  1. Voi äpylis, on ne kyllä söpöjä! Pennut ovat tuossa iässä ihan vastustamattoman suloisia! Ihania loppakorvia ja nuuskuneniä!

    'Nuuskuttelemassa' kävi,
    Minna

    VastaaPoista