torstai 17. joulukuuta 2009

Viimeinen ilta kotona and same in english :)

Huomenna Riisi muuttaa pentulaatikkoonsa Pellaksille. Normaalistihan sijoitus- yms. koirat muuttavat jo hieman aiemmin kasvattajan luo, mutta Rimpalle tuo on niin toinen koti, että muutto on helppo. Tuntuu ihan tosi oudolta, ettei tuo karvanaama tule pariin kuukauteen kotiin, haikeaa. Vaikka mä näenkin sen joka päivä töissä ;)

Joku on kysynytkin, että kenen nää pennut oikein on, kun mä puhun sujuvasti "meidän pennuista", mutta pentue tulee kyllä olemaan ihan normaali Boondock´s pentue. Riisin jalostusoikeus on siirretty Pellaksille eli kyseessä ns. leasing pentue. Riisi on mun nimissä, mutta jo pentuna jalostusoikeuden lupasin, kun sain nartun valita päältä. Ihmettelen hieman ettei tämä "liisaus" ole yleisempää; jotenkin huomattavasti selvempää kuin sijoitustapauksissa.


Tänään kunnostettiin pentuhuone ja kasattiin laatikko. Samalla kerättiin about kaikki tarvittava synnytyskama.

Nyt on kasassa päiviä n. 53. Edelleen oletamme synnytyksen ajoittuvan jouluaaton tienoille. Masu on kasvanut ja potkiminen on välillä varsin innokasta. Mikään valtava tuo ei ole, joten tusinaa tuskin saadaan, mutta voi siellä enemmänkin olla kuin se ennustettu viisi.








And because we know there is also foreign visitors ;) Everything is fine with Riisi. She is eating well ja behaving calm. We are waiting puppies at Christmas Eve. Hopefully we`ll get great Christmas presents. More information and photos are coming little by little!
Riisi harjoittelee pentujen hoitoa pesemällä kissaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti