perjantai 25. joulukuuta 2009

Pennut maailmassa - Puppies are there !!!

Riisi aloitti valmistautumisen aattoiltana, läähätytti ja oli outo olo. Oletimme että aamuyöstä alkaa tapahtua, mutta avautuminen kesti iltapäivään.

Viiden jälkeen syntyi ensimmäinen ja siitä puolen tunnin välein napsahti lisää.
Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen; kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Enemmänkin olisi saanut toki tulla, mutta näistä olemme nyt kiitollisia.

Kaikki ovat sangen elinvoimaisen oloisia ja liikkuvaisia. Ruoka maistaa ja kaveria osataan jo töniä tisulta pois briarmaiseen "minä eka" tyyliin.

Ulkoisesti vaikuttavat sangen tasaisilta; pienin tyttö painoi 395g ja suurin poika 470g. Muut olivat siitä välimaastosta. Varsin kauniin ja ennenkaikkea suloisen oloisia koko poppoo.

Ja Riisi on onnellinen. Se ei malta ollenkaan huilata, vaan hoivaa pentujaan ihan koko ajan. Juuri ja juuri se malttoi käydä pissalla. Riisimäisen tasapainoisesti se tämänkin urakan on hoitanut ja tuntuu olevan loistava äiti.

Nyt vaan pidetään peukkuja, että tämä viisikko kasvaa ja kehittyy hyvin ja saamme nauttia iloisista pentuviikoista! Kuvia seuraa aivan varmasti...




















Puppies are (finally) here! Two boys and three girls. Everything is fine, all are good size and eating very well.
Riisi is great mother, taking so much care of her newborn babies.
Now we can only hope they all would develop fine! More photos are coming soon...

5 kommenttia:

  1. Big congratulations to your little babies! Many kisses to all of them, especially from half-brother E'Névio Noir de la Tour St-Genin!
    All the best for the little ones and proud mummy! Many greetings, Karin & the Moonlight Black Bear Briards from Austria!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea joulupentusille, tuoreella Riisi-äidille! Sekä Hennalle myös suuren suuret onnittelut! Oikein mukavaa Joulun aikaa teille kaikille! Voi miten ihania pentusia, nyt saa olla ylpeä ja tyytyväinen

    VastaaPoista
  3. Isot onnittelut joulupentusista. Suloisia pikku palleroita. Hyvää vointia Riisille ja pentusille ja mukavaa joulun loppuaikaa teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea joulun pehmeistä paketeista!

    U-M & lauma

    VastaaPoista
  5. Isot onnittelut pienistä mustista lahjapaketeista! Ja suloisen pennuntuoksuista loppuvuotta!

    VastaaPoista